Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Her skjer det mye om dagen! I fjor var det Händel sitt «Messias» med Oslo symfoniorkester og nå kan jeg endelig si at jeg har gjort tenor-rollen i «Elijah» av Felix Mendelssohn✅ Det er alltid magisk å se hvordan et stykke kommer til live når..

54 liker, 5 kommentarer4 dager siden

Gratulerer med dagen fra London Helt fantastisk å ta på seg bunaden og synge noen nasjonalromantiske sanger av Grieg og Backer-Grøndahl for nordmenn i London i kveld sammen med fantastiske pianist Marina Kan Selvik Her avbildet med HM Kong Olav V✨..

88 liker, 2 kommentarer6 dager siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Gratulerer med dagen til alle venner, familie og nordmenn der ute! Håper alle har en fantastisk feiring i strålende vær I år tilbringes 17. mai på en veldig annerledes måte for meg (Martin)! I går kveld ankom jeg øya Guernsey som ligger utenfor..

81 liker, 16 kommentarer6 dager siden

Norge viser seg fra sin beste side om dagen og gir oss alle en forsmak på sommer og sol☀️ I den anledning inviterer vi alle og en hver til vår fjerde årlige sommerkonsert og til å feire sommeren sammen med oss på fantastiske Gamle Raadhus Scene..

47 liker, 3 kommentarer4 uker siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Håper alle nyter påsken hvor enn dere er ☀️ Påsken for meg har så langt i år vært veldig annerledes enn tidligere! Siden onsdag har jeg tilbrakt tiden på den utrolig vakre øya Gotland for å opptre på Påskfestival Gotland I går holdt jeg,..

85 liker, 8 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En snarvisitt tilbake til London denne uken etter deilige langrennsturer i Oslo forrige uke⛷ Veldig gøy å opptre på konsert i sør-vest London i går kveld sammen med blant annet den internasjonale sopranen Dame Ann Murray, kor og mange flinke musikere..

75 liker, 3 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En stor opplevelse å få synge tenor-solist i Bruckners Requiem i St. Paul’s ‘The Actor’s Church’ rett ovenfor markedet i Covent Garden i går kveld sammen med tre gode venner fra Royal Academy of Music🤩 Tusen takk til dirigent Julian Williamson..

104 liker, 6 kommentarer1 måned siden

En stor glede å få opptre på en av Royal Academy of Music’s populære Lunchtime Recitals sammen med min gode venn og pianist Galin Ganchev i ettermiddag Utrolig gøy at det var så tettpakket at det ikke var plass til flere mennesker igjen til slutt..

45 liker, 1 kommentarer3 måneder siden

GOD JUL ALLE SAMMEN⛪️ Tradisjonen tro synger vi julen inn i Vestre Aker kirke i Oslo, nå kl. 14.30 og kl. 16 Juleklemmer fra brødrene Enger Holm❤️

133 liker, 15 kommentarer4 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vi vil gjerne takke alle sammen som tok veien til julekonsertene våre i år! Konserten i går i Fagerborg kirke var en stor opplevelse for oss og vi skulle ønske vi kunne slått av en lang prat med alle sammen☺️✌ 9. år med julekonserter er ved..

61 liker, 8 kommentarer5 måneder siden

31 liker, 7 kommentarer5 måneder siden

Av til sammen tre julekonserter har vi i dag kommet til the grand finale; den årlige julekonserten i Fagerborg kirke Det har vært en stor glede for oss å se så mange blide fjes på konsertene så langt og komme tilbake til to veldig stemningsfylte..

20 liker, 1 kommentarer5 måneder siden

16 liker, 3 kommentarer5 måneder siden

Santa Lucia i Drøbak kirke.

37 liker, 2 kommentarer5 måneder siden

Haslum kirke «Mitt hjerte alltid vanker» med Martin og Henrik

44 liker, 8 kommentarer5 måneder siden

Kjære alle sammen I morgen venter premieren på årets julekonserter i Haslum kirke⛪️ Vi gleder oss SUPERMASSE til å se dere alle og synge julen inn🥳 På lørdag kommer vi til Drøbak og der tok vi en prat med AMTA tidligere denne uken om vårt..

62 liker, 0 kommentarer5 måneder siden

En kald brrrrrrr❄️ julehilsen fra Drøbak kirke før julekonsertene som starter nå på torsdag. Vi har nettop snakket litt med AMTA, avisen i Drøbak, om årets julekonserter og vårt spesielle forhold til Drøbak vi gleder oss til å se dere og..

70 liker, 4 kommentarer5 måneder siden

Tusen Julelys Julekonsert, i Haslum, Drøbak og Fagerborg kirke

Vi ønsker dere alle velkommen til vår stemningsfulle julekonsert «Tusen julelys». Vi gleder oss til å se dere og ønsker å gi dere en helt unik og varm julekonsert som passer hele familien.

52 liker, 2 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Kjære alle sammen, Her er noen minner fra kveldens forestilling Opera Scenes i Susie Sainsbury Theatre på Royal Academy of Music, hvor jeg (Martin, i blå dress) sang Ferrando i Mozarts Così fan tutte En fantastisk opplevelse å stå på scenen med..

74 liker, 7 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hallo alle sammen! Her i London er høsten endelig ankommet og vi er godt i gang med første semester på Royal Academy Dette er fjerde og siste år av min (Martin) bachelor her og det er mer intenst enn noen gang I dag fikk jeg delta i masterclass med..

64 liker, 3 kommentarer7 måneder siden