Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hva er vel bedre enn å kunne nyte sol & varme og i tillegg synge masse??☀️ Jeg har gledet meg masse til å fortelle at jeg tidligere i år var på audition til et sommer-akademi som heter Encuentro de Música y Academia de Santander i nord-Spania..

75 liker, 19 kommentarer2 dager siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Surreal to have finished my Bachelor’s Degree at the Royal Academy of Music🤩 I have never ever experienced such a typical British ceremony before surrounded by lots of colorful robes and countless weird hats! ‍ Thank you from the bottom of my heart..

154 liker, 15 kommentarer1 uke siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Mange blide fjes etter gårsdagens skandinaviske konsert på Italian Cultural Institute i London✨ Kjempegøy å kunne dele «vår» musikk med et internasjonalt publikum! Tusen hjertelig takk til Royal Academy of Music og Italian Cultural Institute..

52 liker, 1 kommentarer2 uker siden

Vi vil gjerne takke for oss og alle som tok veien til årets sommerkonsert på Gamle Raadhus Scene i går kveld!☀️ I år var det 4. året vi hadde sommerkonsert og vi hadde det veldig morsomt❤️ Utrolig gøy å se så mange blide fjes i publikum!..

43 liker, 4 kommentarer1 måned siden

Martin & Henrik er i gang med konsert, Stefan Ibsen Zlatanos på piano og @Elias Ruben Mortensen Narendran på gitar

33 liker, 5 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hei alle sammen!☀️ De siste brikkene holder nå på å falle på plass til vår årlige sommerkonsert på Gamle Raadhus Scene førstkommende torsdag 13. juni kl. 19! I år også sammen med våre to dyktige musikere; gitarist Elias Ruben Mortensen..

39 liker, 2 kommentarer1 måned siden

Kan ikke tro at jeg (Martin) snart er ved veis ende av Bachelorgraden min i klassisk sang og opera ved Royal Academy of Music her i London! For ganske nøyaktig 4,5 år siden var jeg på åpen dag på skolen og siden har jeg ikke tvilt et sekund på at..

227 liker, 53 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Her skjer det mye om dagen! I fjor var det Händel sitt «Messias» med Oslo symfoniorkester og nå kan jeg endelig si at jeg har gjort tenor-rollen i «Elijah» av Felix Mendelssohn✅ Det er alltid magisk å se hvordan et stykke kommer til live når..

54 liker, 5 kommentarer2 måneder siden

Gratulerer med dagen fra London Helt fantastisk å ta på seg bunaden og synge noen nasjonalromantiske sanger av Grieg og Backer-Grøndahl for nordmenn i London i kveld sammen med fantastiske pianist Marina Kan Selvik Her avbildet med HM Kong Olav V✨..

87 liker, 2 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Gratulerer med dagen til alle venner, familie og nordmenn der ute! Håper alle har en fantastisk feiring i strålende vær I år tilbringes 17. mai på en veldig annerledes måte for meg (Martin)! I går kveld ankom jeg øya Guernsey som ligger utenfor..

81 liker, 16 kommentarer2 måneder siden

Norge viser seg fra sin beste side om dagen og gir oss alle en forsmak på sommer og sol☀️ I den anledning inviterer vi alle og en hver til vår fjerde årlige sommerkonsert og til å feire sommeren sammen med oss på fantastiske Gamle Raadhus Scene..

47 liker, 3 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Håper alle nyter påsken hvor enn dere er ☀️ Påsken for meg har så langt i år vært veldig annerledes enn tidligere! Siden onsdag har jeg tilbrakt tiden på den utrolig vakre øya Gotland for å opptre på Påskfestival Gotland I går holdt jeg,..

85 liker, 8 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En snarvisitt tilbake til London denne uken etter deilige langrennsturer i Oslo forrige uke⛷ Veldig gøy å opptre på konsert i sør-vest London i går kveld sammen med blant annet den internasjonale sopranen Dame Ann Murray, kor og mange flinke musikere..

75 liker, 3 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En stor opplevelse å få synge tenor-solist i Bruckners Requiem i St. Paul’s ‘The Actor’s Church’ rett ovenfor markedet i Covent Garden i går kveld sammen med tre gode venner fra Royal Academy of Music🤩 Tusen takk til dirigent Julian Williamson..

104 liker, 6 kommentarer3 måneder siden

En stor glede å få opptre på en av Royal Academy of Music’s populære Lunchtime Recitals sammen med min gode venn og pianist Galin Ganchev i ettermiddag Utrolig gøy at det var så tettpakket at det ikke var plass til flere mennesker igjen til slutt..

45 liker, 1 kommentarer5 måneder siden

GOD JUL ALLE SAMMEN⛪️ Tradisjonen tro synger vi julen inn i Vestre Aker kirke i Oslo, nå kl. 14.30 og kl. 16 Juleklemmer fra brødrene Enger Holm❤️

134 liker, 15 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vi vil gjerne takke alle sammen som tok veien til julekonsertene våre i år! Konserten i går i Fagerborg kirke var en stor opplevelse for oss og vi skulle ønske vi kunne slått av en lang prat med alle sammen☺️✌ 9. år med julekonserter er ved..

61 liker, 8 kommentarer7 måneder siden

31 liker, 7 kommentarer7 måneder siden

Av til sammen tre julekonserter har vi i dag kommet til the grand finale; den årlige julekonserten i Fagerborg kirke Det har vært en stor glede for oss å se så mange blide fjes på konsertene så langt og komme tilbake til to veldig stemningsfylte..

20 liker, 1 kommentarer7 måneder siden

16 liker, 3 kommentarer7 måneder siden