Accademia Europea di Firenze - Scuola Internazionale di Arti Liberali

Vi gleder oss veldig til å holde konsert i Firenze den 26 juli kl.19. Dersom du eller noen du kjenner er der så er dere alle hjertelig velkommen til en napolitansk aften, med oss og vår venn og pianist Cristiano Manzoni

17 liker, 3 kommentarer2 dager siden

Ciao a tutti Dagene og ukene går veldig fort her i Firenze. Jeg har italiensk og sangtimer hver eneste dag, og både vokabularet og repertoaret mitt blir bare større og større Siden sist har jeg og mine gode venner fra Norge opplevd masse. Uffizi galleriet,..

57 liker, 4 kommentarer5 dager siden

Bilder på tidslinjen

Ciao a tutti ENDELIG er jeg (Henrik) tilbake i mitt andre hjem her i Firenze☀️ Jeg har sjekket inn hos Signora Anastasia og spiser gode og lange italienske måltider hver eneste dag, sammen med fire andre studenter (både musikere og kunstnere) som..

52 liker, 9 kommentarer2 uker siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Denne uken har Royal Academy of Music-orkesteret og alle oss sangerne hatt øvelser hver dag til Mahlers 2. symfoni som vi skal fremføre på Royal Festival Hall på Southbank Centre i London i kveld☀️ Dirigenten er Semyon Bychkov For en slutt på..

18 liker, 0 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Kjære alle sammen, Vi vil gjerne takke alle som kom på sommerkonserten vår på torsdag. Det var utrolig god stemning og vi storkoste oss på scenen Det er andre året vi arrangerer sommerkonsert og det har blitt en god tradisjon, så vi gleder oss..

31 liker, 5 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Med sommerkonsert rett rundt hjørnet så ser det ut til at alt er i rute! Ta turen til Musikk- og scenehuset i morgen kl. 19:00 for en hyggelig og morsom kveld med vakker sommermusikk ☀️ Baren er også åpen for forfriskninger!

27 liker, 2 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Hallo alle sammen Vel hjemme fra London og proppfull av inspirasjon og sangglede har jeg (Henrik), sammen mine kjære operavenner fra Barratt Due arrangert en italiensk aften for familie og venner. Det ble en utrolig fin og morsom konsert, sammen med..

68 liker, 2 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Hallo alle sammen Jeg (Henrik) besøker London for siste gang som turist, før jeg flytter hit i september for å starte mine musikkstudier Martin og jeg jobber frem mot sommerkonserten vår 15. juni og vi koser oss masse!! Det blir både vakker og morsom..

84 liker, 5 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Hei alle sammen☀ Vi har akkurat hatt en utrolig bra øvelse med våre fantastiske musikere, som vi skal spille med på vår Sommerkonsert med Martin og Henrik Enger Holm, 15 Juni 2017 kl19. Stefan Ibsen Zlatanos blir med på piano og Brage Jørgensen..

27 liker, 0 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom på Operadagen under Asker kulturfestival i går☀ Det var utrolig gøy for oss å synge de ulike rollene i full regi sammen med de andre fantastiske sangerne og koret Men fortvil ikke hvis du gikk glipp av gårsdagen, vi..

18 liker, 0 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Denne helgen er vi på Asker kulturfestival! I dag er det operaens dag og vi skal synge et par nummere sammen med mange fantastiske sangere. I går var vi på familiens dag og sang som dere kan se på bildet under Alle er hjertelig velkommen til Vollen..

39 liker, 0 kommentarer1 måned siden

Bilder på tidslinjen

Hei alle sammen! Etter suksessen med vår sommerkonsert i fjor, er det med glede at vi også i år setter opp vår egen sommerkonsert på Musikk- & scenehuset i Oslo. Det siste året har vi øvd inn et mye større sommer-repertoar og vi ønsker å dele..

124 liker, 7 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Fantastisk kveldskonsert i Bristol, England med denne gjengen fra Royal Academy Of Music, min aller første store konsert på britisk jord! Kan virkelig se for meg å leve av dette resten av livet Kun én uke igjen av 2. termin på Academy før påskeferie..

55 liker, 3 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Innimellom en travel turné har Martin og jeg (Henrik) tatt turen til London og til Royal Academy of Music for min audition der Og jeg har fått plass på bachelor i sang der til neste år!!!

183 liker, 45 kommentarer7 måneder siden

Tusen Julelys

Vi gleder oss veldig mye til vår aller første julekonsert i Holmestrand kirke kl. 17 i kveld med Mia Gundersen og våre fantastiske musikere, Stefan Ibsen Zlatanos og Maria Alejandra Conde Campos! Hjertelig velkommen 🙂 Billetter kan kjøpes hos Shell..

13 liker, 1 kommentarer7 måneder siden

Kontorrama AS

Vi var på et utrolig flott sted i går. Kule lokaler med mange flotte menneskerUtrolig klang i disse veggene når vi sang julestemningen inn

5 liker, 1 kommentarer7 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Nå er vi hjemme etter generalprøve og sangoppdrag på to utrolig hyggelige julebord, det har vært en hektisk og morsom dag, nå lader vi opp til morgendagen. I morgen har vi premiere på juleturnéen vår Tusen Julelys med Mia Gundersen i verdens koseligste..

27 liker, 0 kommentarer7 måneder siden

Bilder på tidslinjen

I kveld synger vi på et julebord for 350 gjester i Warszawa, Polen! Kun timer igjen til første søndag i advent, så nå er det på tide å begynne å spre julestemning igjen✨

94 liker, 1 kommentarer7 måneder siden

Tusen Julelys

Hei alle sammen, vi øver til julekonsertene og første konsert nærmer seg. Vi gleder oss til å se mange av dere på konsertene våre, bestill billetter på: http://www.ticketmaster.no/artist/tusen-julelys-billetter/975766

39 liker, 0 kommentarer8 måneder siden

God morgen Norge, TV 2

I morgen tidlig skal jeg (Henrik) og Mia Gundersen på god Morgen Norge på TV 2, hvor vi skal snakke litt om jule konsertene. Og nå er det på tide å få tak i billetter til konsertene. Gå inn på http://www.ticketmaster.no/artist/tusen-julelys-tickets/975766..

21 liker, 0 kommentarer8 måneder siden