Fantastisk gøy med konsert i Brel utenfor Toulouse i går med alle de andre sangerne og pianistene for en fullsatt sal midt ute på landet – mon tro hvor alle kom fra! De siste 6 dagene på dette Art Song-akademiet har jeg jobbet intenst med pianist..

40 liker, 0 kommentarer2 dager siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En sann fryd å få muligheten til å tilbringe en hel uke i Brel utenfor Toulouse til rolig og konsentrert innstudering av franske, tyske og skandinaviske sanger sammen med internasjonal operasangerinne Amanda Roocroft og coach Joseph Middleton! For..

56 liker, 8 kommentarer1 uke siden

Og plutselig var det sommerferie og vi er allerede tilbake i Norge☀️ For et år det har vært siden vi begynte igjen i september 2017! Jeg(Martin) vil gjerne få rette oppmerksomheten mot min bror Henrik som har fullført sitt første år ved vår..

119 liker, 13 kommentarer3 uker siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

I går hadde vi det fantastisk gøy med skandinavisk konsert på det italienske kulturinstituttet i London sammen med Thormod Rønning Kvam – pianist og tre andre sangere fra Island, Sverige og Norge☀️ litt av en miks: 3 tenorer og to mezzosopraner!!..

59 liker, 7 kommentarer3 uker siden

19 liker, 1 kommentarer1 måned siden

12 liker, 2 kommentarer1 måned siden

Martin og Henrik Enger Holm sammen med Stefan og Elias har sommerkonsert på Gamle Raadhus Scene.

36 liker, 15 kommentarer1 måned siden

Når årets sommerkonsert er like rundt hjørnet, da er sommeren endelig her for oss!☀️ Guttakrutt; Stefan, Elias, Henrik og Martin, gleder seg som noen unger til sommerkonserten i morgen kl. 19:00 på Gamle Raadhus Scene hvor dere kommer til å få..

34 liker, 1 kommentarer1 måned siden

Hallo alle sammen Her er en liten hilsen fra øverommet. Sommerkonserten torsdag 14. juni nærmer seg med stormskritt og vi storkoser oss med nydelig musikk og det strålende været vi har om dagen☀️ Vi gleder oss masse til å se dere!!!

40 liker, 0 kommentarer1 måned siden

Det er 30 grader ute, men vi er inne og øver til sommerkonserten vår den 14. juni(kun to uker til!) på Gamle Raadhus Scene som vi har gledet oss til helt siden jul! Vår trofaste pianist Stefan Ibsen Zlatanos er med og etter denne øvelsen kan vi virkelig..

47 liker, 1 kommentarer1 måned siden

Martin synger ‘Dies Bildnis ist bezaubernd schön’ fra Die Zauberflöte av W. A. Mozart

29 liker, 9 kommentarer1 måned siden

Henrik synger ‘Se il mio nome saper voi bramate’ fra Il barbiere di Siviglia av G. Rossini

48 liker, 13 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

For en varme å komme hjem til i Norge!☀️ På onsdag og torsdag fullførte vi begge sangeksamene våre på Royal Academy of Music, Henrik sin aller første og Martin sin tredje Det er en glede å føle at sommeren er så nærme og nå har vi bortsett..

69 liker, 5 kommentarer1 måned siden

sitt forsidebilde

21 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

For en påske vi har hatt(og den er ikke ferdig helt ennå)☀️ Var så heldig å få tilbringe noen dager på fjellet med skigåing og avslapping. Definitivt en av de beste feriene jeg håper alle dere der ute også har fått muligheten til å nyte..

97 liker, 9 kommentarer3 måneder siden

Martin Enger Holm synger "Comfort ye my people" fra Messias med Oslo Symfoniorkester og Bærums koret

Her er et lite tilbakeblikk fra helgens store opplevelse Det var en sann glede å få synge med orkester, kor og de andre solistene da vi gjorde Händels Messias! Ser masse frem til å gjøre det igjen ved en annen anledning. Utdraget er helt fra begynnelsen..

41 liker, 6 kommentarer4 måneder siden

God lørdagskveld alle sammen! Nå er jeg, Martin, tilbake i Norge og endelig har helgen jeg har sett såå lenge til kommet✌ Jeg fortalte tidligere at dette året ville bli min debut i oratorie-sjangeren og nå har jeg endelig sunget mitt første Messias..

53 liker, 4 kommentarer4 måneder siden

Hei alle sammen! Jeg håper alle nyter vinterferien hvor enn dere er med snø og fint vær – jeg misunner alle dere som har snø❄️ For en liten stund tilbake fikk jeg en forespørsel om å gjøre tenor-solistrollen i et av G. F. Händel sine vakreste..

69 liker, 7 kommentarer5 måneder siden

sitt forsidebilde

17 liker, 0 kommentarer5 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hallo alle sammen! Første uke av andre termin er vell gjennomført her i London på Royal Academy of Music I dag har vi sett Cavalleria Rusticana/Pagliacci på Royal Opera House og med gode kontakter fra skolen fikk vi komme backstage og møte den fantastiske..

36 liker, 1 kommentarer6 måneder siden