Guardiagrele Opera

Her er et lite tilbakeblikk fra en utrolig givende og morsom opplevelse under Guardiagrele operafestival i Italia Den fjerde utgaven av festivalen ble holdt i slutten av juli og for noen dager siden kom denne fine avisartikkelen ut etter en suksessrik..

20 liker, 0 kommentarer2 dager siden

Kjære alle sammen! Det er en stor glede å nok en gang ønske dere hjertelig velkommen til årets julekonserterEn av årets vakreste høytider nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss masse til å kunne vise dere mye nytt og samtidig bevare de vakre..

50 liker, 2 kommentarer3 uker siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Jeg (Henrik) er utrolig glad og stolt over å motta andre pris i DNB Nasjonale Solistkonkuranse 2018, blant så mange fantastiske musikere Tusen takk Natallia Papova ved flygelet og tusen takk Fjord Cadenza for denne muligheten, det har vært en glede..

124 liker, 34 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Wow, hva skal man si… Jeg har nesten ikke ord for hvor fantastisk det har vært på Guardiagrele operafestival Jeg har fått delta på 4 utrolige dager med så mange dyktige musikere og kolleger. Fra første øyeblikk jeg satt foten i denne lille fjellandsbyen,..

69 liker, 5 kommentarer1 måned siden

Buongiorno a tutti☀️ Jeg (Martin) og Henrik har ankommet Guardiagrele, en bitteliten fjellandsby i Chieti, Italia✌ Her skal jeg delta i Guardiagrele Opera Festival og synge arier og duetter av G. F. Händel sammen med sopran Inés Lorans Millán..

70 liker, 13 kommentarer1 måned siden

Vi er i gang med sommerkonsert på Accademia Europea di Firenze i kveld med opera og italienske sanger på programmet Et år har allerede gått siden vi hadde sommerkonsert her sist. Vår kjære coach Cristiano Manzoni briljerer ved pianoet og vi er utrolig..

26 liker, 1 kommentarer2 måneder siden

Fantastisk gøy med konsert i Brel utenfor Toulouse i går med alle de andre sangerne og pianistene for en fullsatt sal midt ute på landet – mon tro hvor alle kom fra! De siste 6 dagene på dette Art Song-akademiet har jeg jobbet intenst med pianist..

42 liker, 0 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

En sann fryd å få muligheten til å tilbringe en hel uke i Brel utenfor Toulouse til rolig og konsentrert innstudering av franske, tyske og skandinaviske sanger sammen med internasjonal operasangerinne Amanda Roocroft og coach Joseph Middleton! For..

56 liker, 8 kommentarer2 måneder siden

Og plutselig var det sommerferie og vi er allerede tilbake i Norge☀️ For et år det har vært siden vi begynte igjen i september 2017! Jeg(Martin) vil gjerne få rette oppmerksomheten mot min bror Henrik som har fullført sitt første år ved vår..

120 liker, 13 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

I går hadde vi det fantastisk gøy med skandinavisk konsert på det italienske kulturinstituttet i London sammen med Thormod Rønning Kvam – pianist og tre andre sangere fra Island, Sverige og Norge☀️ litt av en miks: 3 tenorer og to mezzosopraner!!..

59 liker, 7 kommentarer3 måneder siden

19 liker, 1 kommentarer3 måneder siden

12 liker, 2 kommentarer3 måneder siden

Martin og Henrik Enger Holm sammen med Stefan og Elias har sommerkonsert på Gamle Raadhus Scene.

36 liker, 15 kommentarer3 måneder siden

Når årets sommerkonsert er like rundt hjørnet, da er sommeren endelig her for oss!☀️ Guttakrutt; Stefan, Elias, Henrik og Martin, gleder seg som noen unger til sommerkonserten i morgen kl. 19:00 på Gamle Raadhus Scene hvor dere kommer til å få..

34 liker, 1 kommentarer3 måneder siden

Hallo alle sammen Her er en liten hilsen fra øverommet. Sommerkonserten torsdag 14. juni nærmer seg med stormskritt og vi storkoser oss med nydelig musikk og det strålende været vi har om dagen☀️ Vi gleder oss masse til å se dere!!!

40 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Det er 30 grader ute, men vi er inne og øver til sommerkonserten vår den 14. juni(kun to uker til!) på Gamle Raadhus Scene som vi har gledet oss til helt siden jul! Vår trofaste pianist Stefan Ibsen Zlatanos er med og etter denne øvelsen kan vi virkelig..

47 liker, 1 kommentarer3 måneder siden

Martin synger ‘Dies Bildnis ist bezaubernd schön’ fra Die Zauberflöte av W. A. Mozart

29 liker, 9 kommentarer3 måneder siden

Henrik synger ‘Se il mio nome saper voi bramate’ fra Il barbiere di Siviglia av G. Rossini

48 liker, 13 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

For en varme å komme hjem til i Norge!☀️ På onsdag og torsdag fullførte vi begge sangeksamene våre på Royal Academy of Music, Henrik sin aller første og Martin sin tredje Det er en glede å føle at sommeren er så nærme og nå har vi bortsett..

69 liker, 5 kommentarer3 måneder siden

Martin og Henrik Enger Holm sitt forsidebilde

21 liker, 0 kommentarer5 måneder siden