En stor glede å få opptre på en av Royal Academy of Music’s populære Lunchtime Recitals sammen med min gode venn og pianist Galin Ganchev i ettermiddag Utrolig gøy at det var så tettpakket at det ikke var plass til flere mennesker igjen til slutt..

45 liker, 1 kommentarer1 måned siden

GOD JUL ALLE SAMMEN⛪️ Tradisjonen tro synger vi julen inn i Vestre Aker kirke i Oslo, nå kl. 14.30 og kl. 16 Juleklemmer fra brødrene Enger Holm❤️

133 liker, 15 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vi vil gjerne takke alle sammen som tok veien til julekonsertene våre i år! Konserten i går i Fagerborg kirke var en stor opplevelse for oss og vi skulle ønske vi kunne slått av en lang prat med alle sammen☺️✌ 9. år med julekonserter er ved..

61 liker, 8 kommentarer2 måneder siden

31 liker, 7 kommentarer3 måneder siden

Av til sammen tre julekonserter har vi i dag kommet til the grand finale; den årlige julekonserten i Fagerborg kirke Det har vært en stor glede for oss å se så mange blide fjes på konsertene så langt og komme tilbake til to veldig stemningsfylte..

20 liker, 1 kommentarer3 måneder siden

16 liker, 3 kommentarer3 måneder siden

Santa Lucia i Drøbak kirke.

37 liker, 2 kommentarer3 måneder siden

Haslum kirke «Mitt hjerte alltid vanker» med Martin og Henrik

44 liker, 8 kommentarer3 måneder siden

Kjære alle sammen I morgen venter premieren på årets julekonserter i Haslum kirke⛪️ Vi gleder oss SUPERMASSE til å se dere alle og synge julen inn🥳 På lørdag kommer vi til Drøbak og der tok vi en prat med AMTA tidligere denne uken om vårt..

62 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

En kald brrrrrrr❄️ julehilsen fra Drøbak kirke før julekonsertene som starter nå på torsdag. Vi har nettop snakket litt med AMTA, avisen i Drøbak, om årets julekonserter og vårt spesielle forhold til Drøbak vi gleder oss til å se dere og..

70 liker, 4 kommentarer3 måneder siden

Tusen Julelys Julekonsert, i Haslum, Drøbak og Fagerborg kirke

Vi ønsker dere alle velkommen til vår stemningsfulle julekonsert «Tusen julelys». Vi gleder oss til å se dere og ønsker å gi dere en helt unik og varm julekonsert som passer hele familien.

52 liker, 2 kommentarer4 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Kjære alle sammen, Her er noen minner fra kveldens forestilling Opera Scenes i Susie Sainsbury Theatre på Royal Academy of Music, hvor jeg (Martin, i blå dress) sang Ferrando i Mozarts Così fan tutte En fantastisk opplevelse å stå på scenen med..

74 liker, 7 kommentarer4 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hallo alle sammen! Her i London er høsten endelig ankommet og vi er godt i gang med første semester på Royal Academy Dette er fjerde og siste år av min (Martin) bachelor her og det er mer intenst enn noen gang I dag fikk jeg delta i masterclass med..

64 liker, 3 kommentarer5 måneder siden

Guardiagrele Opera

Her er et lite tilbakeblikk fra en utrolig givende og morsom opplevelse under Guardiagrele operafestival i Italia Den fjerde utgaven av festivalen ble holdt i slutten av juli og for noen dager siden kom denne fine avisartikkelen ut etter en suksessrik..

19 liker, 0 kommentarer5 måneder siden

Kjære alle sammen! Det er en stor glede å nok en gang ønske dere hjertelig velkommen til årets julekonserterEn av årets vakreste høytider nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss masse til å kunne vise dere mye nytt og samtidig bevare de vakre..

51 liker, 2 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Jeg (Henrik) er utrolig glad og stolt over å motta andre pris i DNB Nasjonale Solistkonkuranse 2018, blant så mange fantastiske musikere Tusen takk Natallia Papova ved flygelet og tusen takk Fjord Cadenza for denne muligheten, det har vært en glede..

123 liker, 33 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Wow, hva skal man si… Jeg har nesten ikke ord for hvor fantastisk det har vært på Guardiagrele operafestival Jeg har fått delta på 4 utrolige dager med så mange dyktige musikere og kolleger. Fra første øyeblikk jeg satt foten i denne lille fjellandsbyen,..

69 liker, 5 kommentarer7 måneder siden

Buongiorno a tutti☀️ Jeg (Martin) og Henrik har ankommet Guardiagrele, en bitteliten fjellandsby i Chieti, Italia✌ Her skal jeg delta i Guardiagrele Opera Festival og synge arier og duetter av G. F. Händel sammen med sopran Inés Lorans Millán..

69 liker, 13 kommentarer7 måneder siden

Vi er i gang med sommerkonsert på Accademia Europea di Firenze i kveld med opera og italienske sanger på programmet Et år har allerede gått siden vi hadde sommerkonsert her sist. Vår kjære coach Cristiano Manzoni briljerer ved pianoet og vi er utrolig..

26 liker, 1 kommentarer7 måneder siden

Fantastisk gøy med konsert i Brel utenfor Toulouse i går med alle de andre sangerne og pianistene for en fullsatt sal midt ute på landet – mon tro hvor alle kom fra! De siste 6 dagene på dette Art Song-akademiet har jeg jobbet intenst med pianist..

42 liker, 0 kommentarer8 måneder siden