Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hallo alle sammen! Første uke av andre termin er vell gjennomført her i London på Royal Academy of Music I dag har vi sett Cavalleria Rusticana/Pagliacci på Royal Opera House og med gode kontakter fra skolen fikk vi komme backstage og møte den fantastiske..

32 liker, 1 kommentarer2 dager siden

Godt nytt år alle sammen! 5 uker for oss hjemme i Norge med julekonserter og ferie har brast forbi og vi er nå klare for å reise tilbake til London for å ta fatt på studiene igjen vi klarer ikke å vente! Det har vært en fantastisk juletid og nå..

69 liker, 13 kommentarer1 uke siden

Eeeeeendelig er julen ringt inn!Gledelig jul til alle sammen!! Masse gode ønsker om en fredelig og koselig jul fra oss to brødrene❤️

81 liker, 10 kommentarer3 uker siden

Vi vil gjerne takke alle dere som kom på julekonsertene våre i Fagerborg og Asker kirke Det var utrolig givende og morsomt med konserter alene i år og vi må få lov til å takke våre fantastiske musikere Stefan og Brage for deres harde og seriøse..

41 liker, 7 kommentarer3 uker siden

NRK TV - Se Distriktsnyheter Østlandssendingen

God julemorgen alle sammen!❤️ Vi håper alle nyter de siste dagene før jul I dag er siste konsertdag for oss med unntak av julaften i Vestre Aker kirke og 1. juledag i Fagerborg kirke… Og vi er nå på vei for å synge for en opplagt gjeng på..

15 liker, 0 kommentarer3 uker siden

Her er en liten smakebit fra generalprøven til julekonsertene i Fagerborg og Asker kirke 19. og 21. desember❄️ Vi gleder oss utrolig mye og det ser ut til å bli veldig variert og masse julestemning Ser fram til å se dere!

33 liker, 2 kommentarer4 uker siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vi hadde en fantastisk dag med journalist og fotograf, resultatet ser dere i Magasinet i Dagbladet som kom ut i dag Der står det litt om hva vi har gjort i årene etter stemmeskiftet til nå, om London, opera, familiebedriften, julekonsertene, fremtiden..

98 liker, 8 kommentarer1 måned siden

I går hadde vi en av julens travleste dager som startet med opptreden på julefrokost kl. 09 i Asker kulturhus og julematinékonsert for fullsatt sal på samme sted klokken 12:00❤️ På kvelden sang vi på Fagerborg kirkes Julesangaften og etter det..

43 liker, 2 kommentarer1 måned siden

I morgen 13. desember er det Lucia-dagen og vi gleder oss veldig mye til vår første Lucia/julekonsert med våre kjære venninner Eirin Rognerud og Viktoria Joner i Drøbak kirke klokken 19:00! ❤️ Vi studerte sang og italiensk sammen i Firenze i..

22 liker, 1 kommentarer1 måned siden

Første termin på Royal Academy of Music er fullført Nå vender vi snuten hjemover, for å synge og møte venner og familie igjen❤Vi har hatt en fantastisk høst her i London og reiser tilbake for neste termin i januar❤

98 liker, 3 kommentarer1 måned siden

God søndag alle sammen! Her kommer en liten hilsen fra London Første semester av skoleåret ved Royal Academy of Music går mot slutten og vi jobber nå intenst frem mot årets store julekonserter i: Fagerborg kirke 19. desember Asker kirke 21. desember…

67 liker, 6 kommentarer1 måned siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vipps så var vi tilbake i Norge I kveld har vi sunget i et bryllup sammen med vår fantastiske pianist Stefan Ibsen Zlatanos for masse vakre mennesker og ikke minst brudepar☺️ Så var det videre til livesending med opera på Stjernekamp, sammen med..

31 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom og fylte hele kulturhuset Smia i Drøbak i dag. Som flere vet har Martin og jeg pendlet mellom Oslo og Drøbak ukentlig siden 2014 til vår kjære sanglærer Solveig Kringlebotn. Vi sang julen inn sammen i Drøbak kirke i 2014..

50 liker, 6 kommentarer4 måneder siden

Solveigs egne stjerner til Smia - og mer som skjer i helgen

Hjertelig velkommen til gratis høstkonsert i Smia flerbrukshus i Drøbak i dag kl.12 Jeg (Henrik) har kommet hjem for helgen og skal sammen med gode venner sørge for at det blir god stemning og vakker musikk i Smia i Drøbak i dag.

14 liker, 1 kommentarer4 måneder siden

Første skoledag på The Royal Academy of Music i dag for meg (Henrik) Merkelig… det føles ikke lenge siden jeg startet grunnskolen og her står jeg med blanke ark igjen I dag starter jeg et nytt kapittel i livet og jeg gleder meg til å utforske det..

92 liker, 10 kommentarer4 måneder siden

Kjære alle sammen! Endelig er dagen her hvor vi har lyst til å dele med dere årets julekonserter❄️ For 4 år siden hadde vi våre aller første julekonserter alene og etter utrolig mange morsomme samarbeid de siste årene, gleder vi oss til å..

44 liker, 1 kommentarer4 måneder siden

Martin og Henrik Enger Holm sitt forsidebilde

15 liker, 0 kommentarer4 måneder siden

Hei alle dere! ☀️ Nå er det full oppladning til det nye skoleåret for Henrik og meg i England – vi gleder oss utrolig mye til å reise over i begynnelsen av september! Vi har en del oppdrag nå i august og i går opptrådte jeg(Martin) sammen med..

68 liker, 1 kommentarer5 måneder siden

Accademia Europea di Firenze - Scuola Internazionale di Arte e Cultura

Ciao alle kjære venner fra Norge Vi vil gjerne dele dette vakre minnet fra Firenze med dere. Fra konserten vår på Accademia Europea di Firenze – Scuola Internazionale di Arte e Cultura. Med napolitanske og italienske sanger, sammen med Cristiano Manzoni,..

21 liker, 2 kommentarer5 måneder siden

Accademia Europea di Firenze - Scuola Internazionale di Arte e Cultura

Vi gleder oss veldig til å holde konsert i Firenze den 26 juli kl.19. Dersom du eller noen du kjenner er der så er dere alle hjertelig velkommen til en napolitansk aften, med oss og vår venn og pianist Cristiano Manzoni

23 liker, 3 kommentarer5 måneder siden