sitt forsidebilde

21 liker, 0 kommentarer1 måned siden

For en påske vi har hatt(og den er ikke ferdig helt ennå)☀️ Var så heldig å få tilbringe noen dager på fjellet med skigåing og avslapping. Definitivt en av de beste feriene jeg håper alle dere der ute også har fått muligheten til å nyte..

97 liker, 9 kommentarer1 måned siden

Martin Enger Holm synger "Comfort ye my people" fra Messias med Oslo Symfoniorkester og Bærums koret

Her er et lite tilbakeblikk fra helgens store opplevelse Det var en sann glede å få synge med orkester, kor og de andre solistene da vi gjorde Händels Messias! Ser masse frem til å gjøre det igjen ved en annen anledning. Utdraget er helt fra begynnelsen..

41 liker, 6 kommentarer2 måneder siden

God lørdagskveld alle sammen! Nå er jeg, Martin, tilbake i Norge og endelig har helgen jeg har sett såå lenge til kommet✌ Jeg fortalte tidligere at dette året ville bli min debut i oratorie-sjangeren og nå har jeg endelig sunget mitt første Messias..

53 liker, 4 kommentarer2 måneder siden

Hei alle sammen! Jeg håper alle nyter vinterferien hvor enn dere er med snø og fint vær – jeg misunner alle dere som har snø❄️ For en liten stund tilbake fikk jeg en forespørsel om å gjøre tenor-solistrollen i et av G. F. Händel sine vakreste..

69 liker, 7 kommentarer3 måneder siden

sitt forsidebilde

17 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Hallo alle sammen! Første uke av andre termin er vell gjennomført her i London på Royal Academy of Music I dag har vi sett Cavalleria Rusticana/Pagliacci på Royal Opera House og med gode kontakter fra skolen fikk vi komme backstage og møte den fantastiske..

36 liker, 1 kommentarer4 måneder siden

Godt nytt år alle sammen! 5 uker for oss hjemme i Norge med julekonserter og ferie har brast forbi og vi er nå klare for å reise tilbake til London for å ta fatt på studiene igjen vi klarer ikke å vente! Det har vært en fantastisk juletid og nå..

69 liker, 13 kommentarer4 måneder siden

Eeeeeendelig er julen ringt inn!Gledelig jul til alle sammen!! Masse gode ønsker om en fredelig og koselig jul fra oss to brødrene❤️

82 liker, 10 kommentarer4 måneder siden

Vi vil gjerne takke alle dere som kom på julekonsertene våre i Fagerborg og Asker kirke Det var utrolig givende og morsomt med konserter alene i år og vi må få lov til å takke våre fantastiske musikere Stefan og Brage for deres harde og seriøse..

41 liker, 7 kommentarer4 måneder siden

NRK TV - Se Distriktsnyheter Østlandssendingen

God julemorgen alle sammen!❤️ Vi håper alle nyter de siste dagene før jul I dag er siste konsertdag for oss med unntak av julaften i Vestre Aker kirke og 1. juledag i Fagerborg kirke… Og vi er nå på vei for å synge for en opplagt gjeng på..

15 liker, 0 kommentarer5 måneder siden

Her er en liten smakebit fra generalprøven til julekonsertene i Fagerborg og Asker kirke 19. og 21. desember❄️ Vi gleder oss utrolig mye og det ser ut til å bli veldig variert og masse julestemning Ser fram til å se dere!

33 liker, 2 kommentarer5 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vi hadde en fantastisk dag med journalist og fotograf, resultatet ser dere i Magasinet i Dagbladet som kom ut i dag Der står det litt om hva vi har gjort i årene etter stemmeskiftet til nå, om London, opera, familiebedriften, julekonsertene, fremtiden..

99 liker, 8 kommentarer5 måneder siden

I går hadde vi en av julens travleste dager som startet med opptreden på julefrokost kl. 09 i Asker kulturhus og julematinékonsert for fullsatt sal på samme sted klokken 12:00❤️ På kvelden sang vi på Fagerborg kirkes Julesangaften og etter det..

44 liker, 2 kommentarer5 måneder siden

I morgen 13. desember er det Lucia-dagen og vi gleder oss veldig mye til vår første Lucia/julekonsert med våre kjære venninner Eirin Rognerud og Viktoria Joner i Drøbak kirke klokken 19:00! ❤️ Vi studerte sang og italiensk sammen i Firenze i..

22 liker, 1 kommentarer5 måneder siden

Første termin på Royal Academy of Music er fullført Nå vender vi snuten hjemover, for å synge og møte venner og familie igjen❤Vi har hatt en fantastisk høst her i London og reiser tilbake for neste termin i januar❤

98 liker, 3 kommentarer5 måneder siden

God søndag alle sammen! Her kommer en liten hilsen fra London Første semester av skoleåret ved Royal Academy of Music går mot slutten og vi jobber nå intenst frem mot årets store julekonserter i: Fagerborg kirke 19. desember Asker kirke 21. desember…

67 liker, 6 kommentarer6 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Vipps så var vi tilbake i Norge I kveld har vi sunget i et bryllup sammen med vår fantastiske pianist Stefan Ibsen Zlatanos for masse vakre mennesker og ikke minst brudepar☺️ Så var det videre til livesending med opera på Stjernekamp, sammen med..

31 liker, 0 kommentarer7 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom og fylte hele kulturhuset Smia i Drøbak i dag. Som flere vet har Martin og jeg pendlet mellom Oslo og Drøbak ukentlig siden 2014 til vår kjære sanglærer Solveig Kringlebotn. Vi sang julen inn sammen i Drøbak kirke i 2014..

50 liker, 6 kommentarer8 måneder siden

Solveigs egne stjerner til Smia - og mer som skjer i helgen

Hjertelig velkommen til gratis høstkonsert i Smia flerbrukshus i Drøbak i dag kl.12 Jeg (Henrik) har kommet hjem for helgen og skal sammen med gode venner sørge for at det blir god stemning og vakker musikk i Smia i Drøbak i dag.

14 liker, 1 kommentarer8 måneder siden