Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom og fylte hele kulturhuset Smia i Drøbak i dag. Som flere vet har Martin og jeg pendlet mellom Oslo og Drøbak ukentlig siden 2014 til vår kjære sanglærer Solveig Kringlebotn. Vi sang julen inn sammen i Drøbak kirke i 2014..

50 liker, 6 kommentarer5 dager siden

Solveigs egne stjerner til Smia - og mer som skjer i helgen

Hjertelig velkommen til gratis høstkonsert i Smia flerbrukshus i Drøbak i dag kl.12 Jeg (Henrik) har kommet hjem for helgen og skal sammen med gode venner sørge for at det blir god stemning og vakker musikk i Smia i Drøbak i dag.

14 liker, 1 kommentarer6 dager siden

Første skoledag på The Royal Academy of Music i dag for meg (Henrik) Merkelig… det føles ikke lenge siden jeg startet grunnskolen og her står jeg med blanke ark igjen I dag starter jeg et nytt kapittel i livet og jeg gleder meg til å utforske det..

92 liker, 10 kommentarer2 uker siden

Kjære alle sammen! Endelig er dagen her hvor vi har lyst til å dele med dere årets julekonserter❄️ For 4 år siden hadde vi våre aller første julekonserter alene og etter utrolig mange morsomme samarbeid de siste årene, gleder vi oss til å..

43 liker, 1 kommentarer3 uker siden

Martin og Henrik Enger Holm sitt forsidebilde

15 liker, 0 kommentarer3 uker siden

Hei alle dere! ☀️ Nå er det full oppladning til det nye skoleåret for Henrik og meg i England – vi gleder oss utrolig mye til å reise over i begynnelsen av september! Vi har en del oppdrag nå i august og i går opptrådte jeg(Martin) sammen med..

68 liker, 1 kommentarer1 måned siden

Accademia Europea di Firenze - Scuola Internazionale di Arte e Cultura

Ciao alle kjære venner fra Norge Vi vil gjerne dele dette vakre minnet fra Firenze med dere. Fra konserten vår på Accademia Europea di Firenze – Scuola Internazionale di Arte e Cultura. Med napolitanske og italienske sanger, sammen med Cristiano Manzoni,..

21 liker, 2 kommentarer1 måned siden

Accademia Europea di Firenze - Scuola Internazionale di Arte e Cultura

Vi gleder oss veldig til å holde konsert i Firenze den 26 juli kl.19. Dersom du eller noen du kjenner er der så er dere alle hjertelig velkommen til en napolitansk aften, med oss og vår venn og pianist Cristiano Manzoni

23 liker, 3 kommentarer2 måneder siden

Ciao a tutti Dagene og ukene går veldig fort her i Firenze. Jeg har italiensk og sangtimer hver eneste dag, og både vokabularet og repertoaret mitt blir bare større og større Siden sist har jeg og mine gode venner fra Norge opplevd masse. Uffizi galleriet,..

58 liker, 4 kommentarer2 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Ciao a tutti ENDELIG er jeg (Henrik) tilbake i mitt andre hjem her i Firenze☀️ Jeg har sjekket inn hos Signora Anastasia og spiser gode og lange italienske måltider hver eneste dag, sammen med fire andre studenter (både musikere og kunstnere) som..

53 liker, 9 kommentarer2 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Denne uken har Royal Academy of Music-orkesteret og alle oss sangerne hatt øvelser hver dag til Mahlers 2. symfoni som vi skal fremføre på Royal Festival Hall på Southbank Centre i London i kveld☀️ Dirigenten er Semyon Bychkov For en slutt på..

18 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Kjære alle sammen, Vi vil gjerne takke alle som kom på sommerkonserten vår på torsdag. Det var utrolig god stemning og vi storkoste oss på scenen Det er andre året vi arrangerer sommerkonsert og det har blitt en god tradisjon, så vi gleder oss..

31 liker, 5 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Med sommerkonsert rett rundt hjørnet så ser det ut til at alt er i rute! Ta turen til Musikk- og scenehuset i morgen kl. 19:00 for en hyggelig og morsom kveld med vakker sommermusikk ☀️ Baren er også åpen for forfriskninger!

27 liker, 2 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Hallo alle sammen Vel hjemme fra London og proppfull av inspirasjon og sangglede har jeg (Henrik), sammen mine kjære operavenner fra Barratt Due arrangert en italiensk aften for familie og venner. Det ble en utrolig fin og morsom konsert, sammen med..

70 liker, 2 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Hallo alle sammen Jeg (Henrik) besøker London for siste gang som turist, før jeg flytter hit i september for å starte mine musikkstudier Martin og jeg jobber frem mot sommerkonserten vår 15. juni og vi koser oss masse!! Det blir både vakker og morsom..

84 liker, 5 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Hei alle sammen☀ Vi har akkurat hatt en utrolig bra øvelse med våre fantastiske musikere, som vi skal spille med på vår Sommerkonsert med Martin og Henrik Enger Holm, 15 Juni 2017 kl19. Stefan Ibsen Zlatanos blir med på piano og Brage Jørgensen..

27 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Tusen takk til alle som kom på Operadagen under Asker kulturfestival i går☀ Det var utrolig gøy for oss å synge de ulike rollene i full regi sammen med de andre fantastiske sangerne og koret Men fortvil ikke hvis du gikk glipp av gårsdagen, vi..

18 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Denne helgen er vi på Asker kulturfestival! I dag er det operaens dag og vi skal synge et par nummere sammen med mange fantastiske sangere. I går var vi på familiens dag og sang som dere kan se på bildet under Alle er hjertelig velkommen til Vollen..

39 liker, 0 kommentarer3 måneder siden

Bilder på tidslinjen

Hei alle sammen! Etter suksessen med vår sommerkonsert i fjor, er det med glede at vi også i år setter opp vår egen sommerkonsert på Musikk- & scenehuset i Oslo. Det siste året har vi øvd inn et mye større sommer-repertoar og vi ønsker å dele..

124 liker, 7 kommentarer4 måneder siden

Bilder fra Martin og Henrik Enger Holm sitt innlegg

Fantastisk kveldskonsert i Bristol, England med denne gjengen fra Royal Academy Of Music, min aller første store konsert på britisk jord! Kan virkelig se for meg å leve av dette resten av livet Kun én uke igjen av 2. termin på Academy før påskeferie..

55 liker, 3 kommentarer5 måneder siden