object032

Silent Star – 2014
«Silent Star» er en helt ny sang som er skrevet til oss. Sangen er komponert av Tove Kragset med tekst fra Anthony Smith. Dette er en ny julesang og ble innspilt og mikset i Rainbow studios 15 oktober 2014. Musikalsk ansvarlig på denne innspillingen har vært Tove Kragset og musikere har vært Tove Kragset på flygel, Victoria Johnson på fiolin, Kjersti Rydsaa på cello, Anthony Smith på bass og Birger Mistereggen på perkusjon.
Hør den på Spotify

object032

Yuletide Lullaby – 2013
«Yuletide Lullaby» er en helt ny sang som er skrevet til Martin og Henrik. Sangen er komponert av Tove Kragset med tekst fra Anthony Smith. Sangen er litt «irsk» inspirert og ble innspilt og mikset i Rainbow studios 20 september 2013. Musikalsk ansvarlig på denne innspillingen har vært Tove Kragset og musikere har vært Tove Kragset på flygel, Victoria Johnson på fiolin og Kjersti Rydsaa på cello.
Hør den på Spotify

object007

HØYR KOR ENGLAR SYNG – 2011
Innspilt i “Nye Losjen” mai 2011. Tekniker: Jan Tore Diesen Innspilt i “Lydbadet” juni 2011. Tekniker: Kristoffer Sannes Medhus og Daniel Hovik Mikset av: Daniel Hovik og Eirik Are Oanæs Andersen juli 2011 Mastret av: Chris Samson i Propeller Mastering juli 2011. Produsert og innspilt av Daniel Hovik og Eirik Are Oanæs Andersen.
Hør den på Spotify

object005

Debut CD – MARTIN ENGER HOLM – 2009
Dette er min aller første profesjonelt innspilte CD plate, jeg er skikkelig stolt over denne, tok meg over 60 timer i Oslo Lydstudio for å spille inn. Produsert og arrangert av Daniel Hovik og Eirik Are Oanæs Andersen. Musikk innspilt i Vålerenga kirke, Oslo Lydstudio og Tanken Studio september og oktober 2009.
Hør den på Spotify

object004

STJERNEKLAR – DEMO CD DESEMBER 2009
Dette er en demo CD som ble innspilt i mitt hjemmestudio i løpet av året 2009, dette er en CD med kjente og kjære Julesanger som vi er veldig glad i. Dette er en CD for familie og kjente, noen sanger er spilt inn fra før og andre nye har kommet til.

object006

OLE EDVARD ANTONSEN MED SØLVGUTTENE «DESEMBER STEMNINGER
Sammen med Sølvguttene har jeg vært med å synge på  Ole Edvard Antonsen album «Desember Stemninger» CD-en «Desember Stemninger» er en dobbelt – CD hvor den ene inneholder klassiske perler sammen med orkester og med Sølvguttene , og den andre inneholder tradisjonelle julefavoritter med band og med en rekke inviterte gjester som Ole Paus, Nora Brockstedt, Sigvart Dagsland, The Real Group, Malin Reitan mfl.
Hør den på spotify

object003

Martin Enger Holm – Demo CD Februar 2009
Dette er en demo CD som ble innspilt i mitt hjemmestudio i januar og februar 2009, låt valget var litt mer poppreget og var et eksperiment fra min side. Noen av låtene vil spilles inn på nytt og være med på min nye CD som kommer i 2009.

object001

JULEKLANG – DEMO CD 2008
Dette er en demo CD som ble innspilt i mitt hjemmestudio i November 2008, dette er en CD med kjente og kjære Julesanger som vi er veldig glad i.

shapeimage_1-2

Klassiske toner – Demo CD 2008
Dette er en demo CD som ble innspilt i mitt hjemmestudio i September 2008, dette er en innspilling med klassiske låter. Noen av låtene vil spilles inn på nytt og være med på min nye CD som kommer i 2009.

shapeimage_1

SØLVGUTTENE – JULEMESSE 2007
Denne CD platen med Sølvguttene var den første ordentlige innspillingen jeg var med på. CD platen er spillt inn i Oslo i Uranienborg Kirke i 2007.
Hør den på Spotify