To unge tenorer
Martin og Henrik Enger Holm er to unge tenorbrødre fra Oslo på 18 og 21 år. De synger alt fra opera og klassisk musikk til jazz, musikaler og pop, og har gjort det siden de var 9 år gamle. De elsker å synge og opptre og har gjort det sammen og hver for seg på utallige arrangementer og konserter.

Martin og Henrik har tross sin unge alder, en stor lidenskap for klassisk sang og opera, men deres repertoar er svært variert og spenner seg fra popmusikk, jazz og musikal til klassisk og opera. Brødrene inspireres av flere artister innen ulike sjangere. Blant annet Luciano Pavarotti, Juan Diego Flórez, Jussi Björling, Andrea Bocelli, Michael Bublé, Josh Groban, Frank Sinatra, Rod Stewart og Elton John for å nevne noen.

De har sunget i Sølvguttene og Den Norske Operas barnekor fram til 2012 og hatt egne årlige julekonserter fra 2010 til 2016, med blant annet Rein Alexander, Solveig Kringlebotn og Toralv Maurstad. Julen 2016 har de julekonserter med Mia Gundersen.. De har sunget med store artister som Andrea Bocelli, Bigbang, Diana Ross, Sissel Kyrkjebø, Helene Bøksle, Ole Edvard Antonsen, A-ha, Tine Thing Helseth , Åge Steen Nilsen og Rein Alexander, for å nevne noen. De har også sunget for Hans Majestet Kongen i hans 70 års dag. En veldig spesiell anledning ble det også da de fikk møte og synge for den amerikanske førstedamen Michelle Obama 10 des.2009.

Martin og Henrik har begge lang erfaring og utdannelse innen musikk. De har sunget i mange roller på den Norske Opera og i Sølvguttene før de bestemte seg for å satse for fullt på sin egen karriere som sangere. De har også gitt ut flere CD plater, som er tilgjengelig for både nedlastning og strømming.

Både Martin og Henrik får regelmessig sangtimer hos den verdenskjente operasangeren Solveig Kringlebotn.

Henrik startet i september 2017 på en 4-årig utdannelse ved The Royal Academy of Music i London. Han tar i første omgang sikte på en bachelor i klassisk musikk og opera. Henrik har gått 3 år ved musikklinjen på Foss videregående skole. I 2016 ble han tatt opp på «Unge talenter» ved Barratt Due’s musikkinstitutt.
Resume for Henrik

Martin har gått tre år på musikklinjen ved Foss og startet i september 2015 på en 4-årig utdannelse ved The Royal Academy of Music i London. Han tar i første omgang sikte på en bachelor i klassisk musikk og opera og har et stort ønske om å fortsette studiene på en operahøyskole etter det, slik at han kan forfølge drømmen om en karriere som profesjonell operasanger.
Resume for  Martin